Logo

Rejer i hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram rejer med skal
300 gram courgette (squash) (grøn og gul)
3 fed hvidløg
2 spsk olie
1 knivspids cayennepeber
saften af 1 citron

Pil rejerne. Skær squashen i små terninger.
Pil og hak hvidløgsfeddene fint.
Svits squash og hvidløg et øjeblik i olie.
Vend rejerne i og lad dem netop varme igennem, ikke for længe, så bliver de seje.
Smag til med citronsaft og cayennepeber.
Server straks med flûtes og citron til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her