2-3 røde Ingrid Marie 
Blandede salater efter smag, fx Mitzuna, rucola, rød egeblad, baby spinat, grøn krølsalat, romainesalat eller andet godt 
250 g spisekastanier 
2-3 forårsløg 
1-2 granatæbler 
1 blød gedeost 
 
Dressing: 
Koldpresset jomfruolivenolie 
Æblecidereddike 
Honning 
Maldon salt og friskkværnet sort peber 
 
Æblerne skæres i mundrette stykker, kernehuset fjernes.
Salaterne vaskes og tørres forsigtigt, før de brydes i passende stykker.
Kastanierne ridses med et kryds i toppen og bages i ovnen ved 200ºC i 30 minutter, når de er kølet af, pilles skallen af og kastanierne brækkes i mindre stykker. Forårsløgene hakkes fint, granatæblerne flækkes og kernerne pilles ud.
Salaterne blandes med æblestykkerne, og arrangeres på et fad. 
Drys derefter med kastaniestykker, forårsløg og granatæblekerner.
Fordel derefter små klumper gedeost over salaten. 
Bland ingredienserne til dressingen sammen, smag til, og når dressingen har den rette sød/syrlige smag, hældes den over salaten der serveres med det samme.