Logo

Ovnstegte squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

3 mellemstore squash,
6 spsk ekstra jomfruolivenolie,
2-3 fed hvidløg, finthakkede,
200 g græsk yoghurt 0,1 %,
2 fed hvidløg, pressede,
lidt finthakkede mynteblade.

Vask squashene og skær dem i tynde skiver.
Smør en bradepande eller et stort ovnfast fad med halvdelen af olien, bred squashskiver ud herpå, drys med salt og finthakket hvidløg, hæld olivenolie over.
Steg squashene i ovnen ved 180° i 40-50 minutter.
Bland yoghurt med presset hvidløg og mynte.
Server de varme squasskiver sammen med yoghurten.
Giv et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her