Logo

Oksemørbrad med rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bøffer af oksemørbrad. ca 200 g pr stk
1 dl balsamico
3 dl rødvin
3 spsk sukker
400 g af årstidens svampe
200 g rygeost
evt. glasnudler
 
Steg bøfferne ca 2 minutter på hver side.
Pak dem i folie, og lad dem hvile i 10 minutter.
Kog balsamico og rødvin ind.
Tilsæt sukker således at saucen karamelliserer.
Saucen må ikke være for tykflydende, men skal være lind.
Steg svampene i smør.
Læg som bund på tallerkenen saucen og svampe.
Læg mørbraden ovenpå midt i tallerknen.
Kom rygeost ovenpå mørbraden, og slut evt af med sprøde glasnudler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her