Logo

Ovnstegt torsk med porre, peberfrugt og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Er torsken på tilbud eller er pangasius? - eller rødspætte eller anden mager fisk, så er det her...

250 g torske portioner

1 porre

1 peberfrugt

15 g smuttede mandler

1 lille løg

1,5 dl cremefraiche

persille, smør, salt og peber.

 

Læg de optøede torske portioner i et mellemstort smurt ildfast fad.

Løg hakkes fint, porre og peberfrugt hakkes groft og svitses sammen med løg i smørret, indtil væden er fordampet.

Cremefraiche blandes med hakket persille, smuttede grofthakkede mandler og de svitsede grønsager.

Blandingen smages til med salt og peber og fordeles hen over fisken.

Retten steges i forvarmet ovn ca. 15- 20 min. ved 200°C.

Kan serveres med kogte kartofler eller pasta og groft brød.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her