Logo

Græsk farsbrød og agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farsbrød:
1 dl løse ris
1 ½ dl vand
250 g hakket svinekød
250 g hakket lammekød
1 æg
1 dl mælk

Fyld:
2 spsk friskhakket persille
1 fedknust hvidløg
1 lille løg, hakket
100 g fetaost
20 g smør

Salat:
4 dl youghurt naturel
1 fedknust hvidløg
1 agurk i terninger

Kom risene i kogende vand med salt.
Rør rundt til vandet atter kommer i kog.
Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min
Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu i 12 min

Rør kød, æg, mælk, salt og peber til en fars.
Tilsæt de kogte let afkølede ris.

Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldr osten heri.
Smør et ovnfast fad og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød.
Begynd og slut med et lag fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten i ca. 60 min v. 200°.

Salat:
Smag youghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri.
Stil salaten koldt indtil servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her