Farsbrød:
1 dl løse ris
1 ½ dl vand
250 g hakket svinekød
250 g hakket lammekød
1 æg
1 dl mælk
Fyld:
2 spsk friskhakket persille
1 fedknust hvidløg
1 lille løg, hakket
100 g fetaost
20 g smør
Salat:
4 dl youghurt naturel
1 fedknust hvidløg
1 agurk i terninger
Kom risene i kogende vand med salt.
Rør rundt til vandet atter kommer i kog.
Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min
Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu i 12 min
Rør kød, æg, mælk, salt og peber til en fars.
Tilsæt de kogte let afkølede ris.
Fyld:
Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldr osten heri.
Smør et ovnfast fad og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød.
Begynd og slut med et lag fars.
Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten i ca. 60 min v. 200°.
Salat:
Smag youghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri.
Stil salaten koldt indtil servering.