Logo

Marinerede asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 pers.)

2 bundter (ca. 400 g) grønne asparges.
Marinade:
3 spsk olivenolie, heraf evt. 1 spsk trøffelolie
2 spsk balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber.

Skær de nederste 2 cm af de grønne asparges.
Sæt en gryde over at koge med 1,5 liter vand.
Læg aspargesene i, når det koger.
Kog dem uden låg i 3 minutter.
Tag dem op med hulske og lad dem dryppe af.
Mens de endnu er lune, lægges de i et fad.
Drysses med salt og peber og overhældes med sammenpisket olie og eddike.
Lad dem trække i mindst 10 minutter inden servering med fx. røget laks, store rejer, høvlet parmesan eller æg (vagtelæg?).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her