
 
 
160  g margarine 
140  g sukker 
250  g hvedemel 
½ tsk bagepulver 
5 æggeblommer 
Hindbærmarmelade
Remonce: 
5 stiftpiskede æggehvider 
250 g sukker 
4 spsk kakao 
150 g kokosmel
  
Margarine, sukker, hvedemel, bagepulver og æggeblommer blandes godt og æltes til en fast masse.
Lægges i godt smurt bradepande og trykkes jævnt ud til en ikke alt for tyk bund.
Et lag hindbærmarmelade smøres over det hele.
De stiftpiskede æggehvider, hvori der er "vendt" sukker, kakao og kokosmel - smøres ovenpå marmeladen.
Bages ved 200°C i 5 min, dernæst skrues ned til 185°C. og der bages videre i ca 25 min.
Når kagen er afkølet, skæres den i passende stykker (efter egen smag)
"snitterne" er meget velegnet til frysning.