50 g gær 
2 dl mælk 
2 æg 
100 g smør eller margarine 
100 g sukker 
500 g hvedemel 
 
Remonce: 
100 g smør eller margarine 
100 g mørk farin 
Pynt: 
glasur 
forskelligt slik 
Lun mælken og rør gæren ud i den lune væde. 
Pisk æg og blødgjort fedtstof i. 
Bland sukker og melet i og ælt dejen godt sammen. 
Lad dejen hæve i 20 minutter. 
Del dejen i tre dele - to store  og en mindre. 
Rul de store stykker ud ca. 20x40 cm og den mindste del ca. 20x25 cm. Rør remonce sammen af fedtstof og farin og fordel det på dejstykkerne. 
Rul dem sammen som til roulade. 
Brug den mindste del til hovede og de to andre dele som overkrop og arme samt underkrop og ben. 
Efterhæv kagenmanden 20 minutter. 
Pensl med æg og bag kagemanden ca. 20 minutter ved 200°C. 
Lad kagen svale af på en rist. 
Rør glasur af flormelis og vand og farv det evt. med frugtfarve. 
Pynt kagen med glasur og forskelligt slik.