
1 dl mild mangochutney 
4 kyllingefileter (ca. 500 g) 
¼ tsk fint salt 
friskkværnet peber 
1 dl sesamfrø (ca. 60 g) 
25 g smør 
Chutneysauce: 
4 uskrællede æbler (ca. 400 g) 
5 dl hvid mælkesauce 
¼ tsk ostindisk karry 
½ tsk groft salt 
Tilbehør: 
320 g løse ris, fx basmatiris 
300 g porrer 
mangochutney 
 
Hak mangochutneyen og tag 1 spsk fra til pensling af kødet. 
Pensl kyllingefileterne og drys dem med salt og peber. 
Vend til sidst kyllingestykkerne i sesamfrø. 
Lad smørret blive gyldent i en pande. 
Steg kyllingefileterne ved svag varme ca. 12 min. - vend dem af og til. 
Tag panden af varmen og lad kyllingestykkerne hvile tildækket i ca. 5 min.
 
Chutneysauce: Skær hvert æble i 4 kvarte og fjern stilk, blomst og kernehus. Skær æblerne i små tern. 
Bring Hvid MælkeSauce i kog i en tykbundet gryde sammen med æbletern, resten af mangochutneyen, karry, salt og peber. 
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag til.
 
Ved serveringen: Kom ris og chutneysauce i varme skåle. 
Anret de sesampanerede fileter sammen med porrerne i et stort, varmt fad.
 
Mad til i morgen: Chutneysaucen kan fint varmes op igen. Server den evt. som tilbehør til stegte svinekoteletter sammen med nudler eller ris.
De sesampanerede kyllingefileter kan bruges kolde som pålæg.
Fryseegnet: Nej.