Logo

Marineret røget makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
2 røgede makreller
Marinade:
ca. 2 dl vindruekerneolie
¼ dl kryddereddike
1 stor spsk Dijon sennep .
salt og peber samt masser af friskhakket dild
 
Makrellerne gøres omhyggeligt i stand og lægges på et stort fad.
Overhældes med marinaden og står og trækker koldt i nogle timer, hvorefter den serveres pyntet med hakkede radiser og purløg med ristet rugbrød

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her