Logo

Franske snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

butterdej
remonce
kanel
sukker
chokoladeglasur
nonpareille

Franske snegle er almindeligvis fremstillet af butterdej.
Dejen udrulles tyndt (ca. ½ cm) til en aflang plade, som derefter påsmøres med remonce og kanel.
Dejen rulles/trilles sammen til en roulade/pølse, der derefter skæres ud i (ca. 2-3 cm) brede stykker.
På et sukker-bestrøet bord (brug rigeligt), vendes sneglene rundt i sukkeret så begge sider bliver godt dækket.
Derefter tager man en rullepind og udruller sneglene (m/snippen nedad) til passende størrelser (brug godt m. sukker).
Lægges på bageplade med bagepapir.
Hviler på pladen ca. 1 time.
Bages i en god varm ovn (ca. 210°) til de er pæne gyldne.
Når de er kolde glaseres de med chokoladeglasur og drysses med nonpareille.
Hvis det er købe-frossen optøet butterdej (el. frisklavet), må den rulles ud og lægges sammen 1 gang el. 2, - dejen må ikke være skær (så bager de for meget op).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her