Logo

Vandbakkelser med bær - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommeroverraskelse med bær - vandbakkelserne med bær er både populære hos store og små. Til 8 stk

Sommeroverraskelse med bær - vandbakkelserne med bær er både populære hos store og små. Til 8 stk. Ide til lækkert mellemmåltid

 

½ dl solsikkeolie

1 knsp salt

150 g hvedemel

4 æg

400 g blandede bær

500 g hytteost

flydende sødemiddel

*

A. Bring 2½ dl vand, olie og salt i kog.

Tilsæt melet og rør rundt, indtil massen løsner sig fra gryden som en bolle.

B. Tag gryden af komfuret og rør æggene i et ad gangen.

Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt 8 rosetter ud på en bageplade med bagepapir.

C. Bag dem i en forvarmet ovn ved 225°C (varmluft 205°C) i 30 min.

Skær dem straks igennem og lad dem køle af.

D. Skyl bærrene, bland dem og sødemidlet i hytteosten og fyld blandingen i vandbakkelserne.

 

Tips: Hvis man kun sprøjter valnøddestore dejklatter ud på pladen, kan vandbakkelserne senere spises med fingrene. Fyld dem med frugtkvark, når de er afkølet. Se også: Tarteletter med bær

 

Per styk 998/239 kJ/kcal. 15 g protein. 10 g fedt. 18 g kulhydrat. 1 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1110807-05-2017 23:44:09 Annette K K Andersen
Nøj det ser lækkert ud. 😋 Det må prøves. 😁

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her