50 g makroner 
500 g svesker 
10 g kartoffelmel 
1.3 dl piskefløde 38% 
1 spsk  cognac 
 
2.5 dl letmælk 
2 æggeblommer 
65 g sukker 
15 g hvedemel 
½ spsk  vanilje
         
Stenfri svesker koges og jævnes lidt med en jævning af kartoffelmel og 
vand. 
Makroner lægges i bunden af en skål og stænkes med cognac. 
Sveskerne fordeles på makronerne, og kagecremen hældes over. 
Derefter pyntes med halvdelen af flødeskummet i kanten.
 
Kagecreme: Æggeblommer, sukker, hvedemel og vanilje røres godt sammen og 
hældes i den kogende mælk i det øjeblik, den tages af ilden. 
Cremen bringes derefter i kog (pas meget på den ikke brænder på). 
Når cremen er kold blandes den med halvdelen af flødeskummet.