Logo

Sprød salat med grillet laks og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sprød salat med grillet laks og ærter

1 salathoved
200 g frosne ærter
2 blodappelsiner eller rød grape
1 agurk
225 g laksefilet
2 spsk basilikumspesto

Tilbehør: Groft brød

 

Skyl salathovedet og agurken.
Skær salaten i fine strimler, og anret i en skål eller på et fad.
Giv ærterne et opkog.
Køl dem af i koldt vand, og lad dem dryppe af i en si.
Skær appelsinfileterne ud.
Skær agurken i skiver.
Kom agurker, appelsinfileter og ærter hen over salaten.
Rør pesto med lidt vand, og dryp over salaten.
Del laksen i mindre stykker og grill på en slip let-pande i 3 min. på hver side.

Server laksen med salat og brød.

 

Tips: I stedet for laks kan du anvende ørred.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her