Logo

Sesamstegt mørbrad med nem ostesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g svinemørbrad
1 tsk salt
1 æggehvide
1-1 ½ dl sesamfrø
2 spsk olivenolie
2 dl mornaysauce
30-50 g blåskimmelost
½ tsk paprika

Skær mørbraden i 2 cm tykke skrå skiver, så de bliver så store som muligt og bank dem tyndere med kødhammeren. Vend skiverne i letpisket æggehvide og dernæst i sesamfrø og lad dem stå 5-10 min., så skorpen tørrer lidt og ikke falder af under stegningen.
Smuldr blåskimmelosten og pisk den sammen med mornaysaucen. Varm langsomt saucen op og smag til med paprika.
Steg mørbradskiverne 2-3 min på hver side i olien.
Servér dem med saucen og hele mellemstore løg kogt møre i letsaltet vand, rosenkål eller sukkerærter og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her