Logo

Røget laks med mexicansk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget laks i tern
250 g små nye kartofler
200 g gulerødder i små tern
1 majroe, skåret i tern
½ blomkålshoved delt i buketter
3 små Cornichoner
1 spsk kapers
6 sorte oliven uden sten
4 spsk mayonnaise
1 tsk dijon sennep

Dressing:
1 dl olivenolie
2 spsk balsamico eddike
Salt
Peber, friskkværnet

Kartoflerne koges lige netop møre i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Vandet hældes fra, og kartoflerne sættes til side. Gulerødder og majroer koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter, eller til de lige netop er møre. Vandet hældes fra, og de sættes til side. Blomkålen koges i letsaltet vand i 5 minutter, og vandet hældes fra. Alle grønsagerne blandes i en skål, mens de stadig er varme.
Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Marinaden hældes over grønsagerne og blandes med let hånd. Cornichonerne anbringes i midten på et serveringsfad, og kapers samt oliven og laks arrangeres rundt om dem. Grønsagerne placeres langs fadets kanter. Mayonnaise og sennep blandes godt sammen i en lille skål, og der lægges en stribe af sennepsmayonnaisen hen over grønsagerne.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her