Logo

Neptunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 portioner)

Ca ½ iceberghoved,
2 hårdkogte æg,
ca. 125 g rejer (gerne optøede, dybfrosne),
1 lille dåse muslinger (naturel),
1 lille dåse henkogt laks.
Dressing:
1 tsk Dijonsennep,
2 dl yoghurt,
salt,
1 tsk merian,
1-2 spsk citronsaft,
3 spsk letknuste grønne peberkorn (madagascarpeber).

Sennep, yoghurt, salt og citronsaft piskes omhyggeligt sammen, og først tilsidst iblandes peberkornene. Iceberghovedet hakkes og fordeles på et lavt fad. Herover drysses æggene, der ligeledes hakkes. Rejer, muslinger og laks (væden hældes fra begge) arrangeres mellem hinanden ovenpå. Dressingen dryppes over kort inden serveringen.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her