Logo

Reersø koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammekoteletter
lidt olie
salt og peber
1 løg
3 fed hvidløg
2-3 tsk dijon sennep
1 bouillon terning
2 dl fløde
2 dl vand

Rids fedtkanten på koteletterne og brun dem i lidt olie, for at spare lidt på olien kan man brune dem på fedtkanten først, drys lidt salt og peber på.
Når de er brunede så læg koteletterne i et ovnfast fad med låg..

Skræl og hak løgene og hak dem groft.
Skræl hvidløgene og pres dem gennem en hvidløgspresser.

Svits løg og hvidløg let på panden.
Tilsæt vand, fløde, sennep og bouillon terning, og kog panden af.

Hæl det over koteletterne fadet og stil det i ovnen ved middel temperatur i 30 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her