Logo

Thai fiskefrikadeller med jasminris og chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

ca. 300 g fiskefars
½ rød chili
1 fed hvidløg
2 spsk frisk koriander, hakket
1 æg
saft af ½ lime
lidt salt
lidt hvedemel
sød chilisauce på flaske
2 dl jasminris
olie

Fiskefarsen røres sammen med hakket chili, hvidløg og frisk koriander. Tilsæt et æg, salt og måske en smule hvedemel, så farsen får en passende konsistens.
Fiskefarsen formes til små frikadeller med en dessertske, og steges gyldne i olie på en tefalpande. Risen koges efter anvisningen på emballagen. Server frikadellerne sammen med risene og en god chilisauce fra flaske. Det smager godt at servere sprøde bjælker af agurk til retten. Dryp fiskefrikadellerne med lidt ekstra limesaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her