Logo

Spinat og pinjekerner cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat og pinjekerner cupcakes

Disse mad-cupcakes er gode at lægge i madpakken - og så smager de af ferier ved Middelhavet!

 

6 store eller 12 alm. cupcakes:

275 g hvedemel

1 knsp salt

1 spsk bagepulver (strøget mål)

2 spsk sukker

¼ tsk muskatnød

2 ½ dl mælk

3 spsk olivenolie

1 æg, letpisket

200 g hakket, kogt spinat

100 g pinjekerner

 

Varm ovnen op til 175°C og smør en muffinform med 6 store huller.

Bland de tørre ingredienser i en skål.

Rør mælk, olie og æg sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til det er godt blandet.

Fold de tørre ingredienser i mælkeblandingen og rør, til det er næsten blandet. Rør spinat og pinjekerner i.

Fordel dejen i formen og bag brødene i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip brødene ud af formen og lad dem køle af på en rist.

Opbevares i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Med pesto og pinjekerner

Følg basisopskriften.

Erstat spinat med ½ dl frisk basilikumpesto.

 

Med spinat. pinjekerner og sorte oliven

Følg basisopskriften.

Tilsæt ½ dl finthakkede, sorte oliven sammen med spinat og pinjekerner.

 

Med spinat og parmesan

Følg basisopskriften.

Tilsæt 4 spsk friskrevet parmesan sammen med spinat og pinjekerner.

Drys ½ tsk parmesan oven på hvert brød før bagning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her