Logo

Røget hellefisk og røget laks med feldsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget hellefisk i skiver
500 g røget laks i skiver
3 håndfulde skyllet feldsalat
6-8 kogte kartofler i skiver
8-10 grønne asparges
150 g røget bacon i tern

Dressing:
1 lille fennikel
1 hårdkogt æg
1 fed hvidløg
1 ½ dl olivenolie
salt
peber

Fenniklen koges mør i ca. 15-20 min. Den afkøles og blendes sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Smages til med salt og peber. Røget hellefisk og røget laks anrettes på et fad, i hver side. Salaten lægges i midten sammen med de andre ingredienser. Bacon drysses over til sidst.

Serveres med dressingen og groft flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her