Logo

Bønnesalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g grønne bønner
3 spsk olie
2 løg
saft af en citron
salt, peber
persille
½ l. vand
 
Rib og skyl bønnerne.
Skær dem over en gang.
Varm olien i en gryde.
Pil og hak løgene.
Læg bønner, hakket løg, citronsaft, salt, peber og hakket persille lagvis i
gryden, det sidste lag skal være bønner.
Tilsæt vand så det kun lige dækker.
Drys persille over.
Kog salaten i 30 min og stil den til afkøling.
Serveres til stegt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her