Logo

Små krydrede madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g gær
1 spsk lunkent vand
¼ dl olivenolie
¼ yoghurt naturel
1 tsk sukker
½ tsk salt
1 sammenpisket æg
3 spsk karrypasta (hjemmelavet) ellers 1 spsk købt
250 g hvedemel
smeltet smør til pensling
nigellafrø til drys

Opløs gæren i det lunkne vand.
Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen, til den er smidig.
Tilsæt eventuelt mere hvedemel.
Pensl en skål med lidt olie og læg dejen heri.
Dæk den til og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.
Tag dejen ud på bordet og del den i 15 små boller.
Lad den efterhæve i 10 minutter.
Drys hvedemel på bordet, vend bollerne heri, og tryk dem flade, ca. 10 cm. i diameter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med smeltet smør. Bag dem i en 250°C varm ovn til de er gyldne, ca. 6 minutter.
Pensl de bagte brød med smeltet smør og drys med nigellafrø.
Server brødene, mens de stadig er lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her