Logo

Myntedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græsk youghurt
Hakkede, friske mynteblade
Garam Marsala, som laves af:
1 del kardemommefrø
2 dele nelliker
6 dele spidskommen
6 dele korianderfrø
2 laurbærblade
½ stang kanel
3 dele sort peber
1 rød tørret chili

Kom krydderierne ned i en kaffemølle og blend skidtet. Røres op i lidt vand og blandes med tyk, tyk yoghurt sammen med de friske mynteblade. Nu har du en dejlig dip/sauce til devilled potatoes eller hvad du nu har lyst til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her