Logo

Gulerodssalat med valnødder og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg gulerødder
50 g valnødder
100 g rosiner

Dressing:
2 spsk appelsinsaft
1 spsk citronsaft
3 spsk olivenolie
salt og peber

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler eller riv dem groft på et rivejern.
Vend dem med grofthakkede valnøddekerner og rosiner samt en dressing rørt af appelsinsaft, citronsaft, olie, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her