Logo

Daim Muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Daim bar
75 g valnødder
2 tsk bagepulver
1 dl sukker
1 æg.
50 g margarine
3 dl hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 dl mælk
 
Smørret smeltes, køles af og røres godt sammen med sukkeret.
Ægget røres i.
¾ af nødderne og Daim'en hakkes groft og blandes med melet.
Bagepulver og vaniljesukker sigtes og vendes i æggemassen.
Herefter tilsættes mælken og til sidst det melede fyld.
Dejen fordeles i ca. 20 små muffins-forme beklædt med papir.
Bages 15 min. midt i en forvarmet ovn ved 175ºC.
De afkølede muffins pyntes med resten af de hakkede nødder og Daim.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her