Logo

Spinaci di magro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g rosiner
1 kg ribbet og skyllet spinat
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg halveret
2 spsk finthakkede persille
salt, peber
en anelse sukker
 
Rosinerne lægges i blød i ca. 1 time i håndvarmt vand.
Spinaten lægges i gryde uden væde og varmes under omrøring igennem til
det falder sammen.
Spinaten tages op og trykkes fri for væde.
Persille og det halverede hvidløg sauteres af i olivenolien.
Tilsæt spinat og de godt afdryppede rosiner.
Steg til at væde er væk.
Fjern evt. hvidløgsfeddene inden servering og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Retten kan varieres ved at fjerne rosiner og persille og istedet tilsætte
2-3 finthakkede ansjoser, lidt presset hvidløg og 1 spsk reven parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her