
#
500 g oksemørbrad 
2 spsk fiskesauce 
3 spsk østerssauce 
½ ananas 
3 spsk olie 
palmesukker og rød karrypasta, 1 tsk af hver 
2 dåser usødet kokosmælk (a 4 dl) 
200 g cherry tomater 
2 spsk thaibasilikumblade 
*
 
Skyl og dup kødet tørt, og skær det i mundrette stykker. 
Lad det marinere i 10 min sammen med fiske- og østerssauce. 
Skræl ananassen, og skær den ud i stykker. 
Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri og rist karrypastaen. 
Hæld kokosmælk på, og lad det simre i ca. 2 min. 
Kom ananasstykkerne i sammen med cherry tomater og kødstykker. 
Lad det dampe videre i ca. 3 min. 
Smag til med lidt fiskesauce, vend til sidst thaibasilikumbladene i, og server.