1-3 hornfisk 
½ bundt persille 
1 ½ håndfuld frisk basilikum 
2 fed presset hvidløg 
1 løg 
Smør 
Rugmel 
½ kg nye små kartofler 
3 gulerødder 
1 håndfuld ærter (100 g) 
Olie 
 
Pesto: 
50 g parmasanost 
½ bundt basilikum 
Olivenolie 
5-6 fed hvidløg 
1 håndfuld pinjekerner (20 g) 
 
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. 
Fjern omhyggeligt de grønne ben. 
Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op. 
Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille. 
Fyld det i fisken. 
Fisken vendes i melet med salt og peber. 
Steges på en pande i ca. 6-8 min. Tages op og anrettes på en tallerken. 
Skær kartoflerne i tern 2 x 2 cm og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt gulerødder i tern og ærter ca. 2 min, inden kartoflerne er færdige. 
Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.
  
Pesto: Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekerner, parmasanost, olivenolie og finthakket hvidløg blandes i en skål og serveres sammen med kartoflerne.