Logo

Skiver af svinekam i svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg svinekam
2 store løg
500 champignon
100 g tørrede porcinisvampe (Karl Johan)
¼ l. piskefløde
1 stort bundt persille
olivenolie

Kødet skæres i millimetertynde skiver.
Svitses i olivenolie på en pande i meget kort tid, tages af og krydres med salt og peber.
De hakkede løg sauteres sammen med champignon skåret i skiver.
Der tilsættes hakket persille og piskefløde, og det hele koges sammen. Kødet kommes i umiddelbart før servering.
Krydres med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her