
 
800 g Østersø laksefilet renset for ben 
4 stk kogte æg, hakket 
2 spsk hakket kørvel 
2 spsk hakket estragon 
2 spsk hakket Skalotteløg 
½ spsk Knust sort peber 
4 dl Chardonnay eddike 
4 dl Olivenolie 
1 stk Blomkåls buketter 
10 stk Knust sort peber 
1 bdt Løvstikke plukket 
2 stk Skalotteløg skåret i ringe 
40 stk Bagte hele mandler med skal 
½ dl Olivenolie 
Laksen pensles med olivenolie og krydres med salt og sort peber, bages i ovnen ved 150ºc ca. 12 min. De hk. kogte æg blandes med kørvel, estragon, skalotteløg og sort peber. Eddiken koges ind til ⅓ del og tilsættes æggemassen som piskes med olivenolien til den bliver dejlig tyk og cremet. Blomkålene ristes på en pande med olivenolie i ca. 30 sek. Hvorefter mandler, løvstikke, sort peber og skalotteløgs ringene tilsættes og smages til med salt. 
Maden anrettes pænt og med masser af følelse…