4 skiver oksefilet 
50 g  smør 
 
Marinade: 
6 spsk  bourbon whisky 
½ tsk  salt 
½ tsk  friskkværnet peber 
Reven citronskal 
evt. melis 
8 skiver bacon 
1 dåse baked beans 
1 tsk  merian 
Salt 
friskkværnet peber 
Bland marinaden af whisky, salt, peber, citronskal og evt. lidt melis. 
Lad kødet trække i marinaden en halv time. 
Dup bøfferne tørre og luk dem ved en kort, kraftig bruning på begge 
sider. 
Sænk så varmen og steg ca. tre minutter på hver side. 
Tag bøfferne af panden og hold dem varme. 
Steg baconskiverne og tag dem fra. 
Varm bønnerne på panden. 
Tilsæt krydderierne og varm igennem. 
Før serveringen anbringes bøfferne ovenpå bønnerne omgivet af baconen. 
Giv hvedebrød til.