Logo

Pocheret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lakse fileter
1 ½ dl piskefløde
salt, peber
3 æggehvider
 
Tag laksefileterne og blend til fars sammen med æggehviderne.
Tilsæt så fløden og blend det ind i, men pas på da piskefløden hurtigt
kan blive til flødeskum.
Smør så farsen ud på et bagepapir med en dejskrabber.
(Man kan også tage noget tang og lægge på farsen.)
Bagefter rulles farsen til en lang roulade ved hjælp af bagepapiret.
Man tager så noget alufolie og binder udenom.
Man lægger derefter rouladen i en cocotte eller aflang gryde med vand.
Man kan selv vælge om man vil pochere rouladen på et blus eller i ovnen.
På blus er det ved svag varme i ca. 30 min. og i ovnen på 180ºC i 30 min.
Når rouladen er færdig med at blive pocheret tages alufolie og
bagepapir fra og rouladen kan skæres i skiver.
 
Tips: Vandet må endelig ikke komme op og koge da æggehviderne udvider sig. Til lakserouladen kan der serveres peberrodsdressing og lidt
garniture i form af sukkerærter og gulerødder i strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.717 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her