Logo

Slotssteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg Oksebov
Smør
1 spsk hvedemel
Salt og friskkværnet peber
2 dl bouillon
1 laurbærblad
5 korn allehånde
1 lille løg
½ spsk vineddike
4 ansjosfileter
1 spsk hvedemel
1 dl piskefløde

Kødet brunes på brunes på alle sider i en gryde.
Salt, peber og hvedemel drysses over kødet og brunes.
Der spædes med bouillon, Allehånde, laurbærblad og hakket løg
tilsættes, kødet steges under låg ved svag varme.
Efter 1 times tid tilsættes eddike og ansjoser og stegen vendes.
Fortsæt stegningen til kødet er mørt 1 ½-2 timer.
Tag kødet op og hold det varmt.
Si Saucen og jævn den med lidt hvedemel udrørt i fløden, og kog saucen
igennem.
Skær kødet for og servér det med saucen, kogte kartofler og grønsager
eller salat.
Tips: Saucen kan smages til med cognac.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her