Logo

Kanel-kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g smeltet margarine
700 g melis
1 l. kærnemælk
800 g hvedemel
20 g natron
40 g kanel

Den smeltede margarine røres luftig med melisen og ⅓ af kærnemælken, hvedemel,
natron og kanel sigtes sammen og kommes i sammen med resten af kærnemælken,
det røres godt sammen og kommes i en velsmurt bradepande.
Bages ved 200°C i 30 min. efter afkøling glasseres kagen med cacao glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her