Logo

Gazpacho Andaluz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg fuldmodne, bløde tomater eller: l kg ds tomater og ½ l tomatjuice
¼ dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 knsp. cayenne (pas på - det er stærkt)

Garniture:
1 agurk, skrællet
1 grøn peber, evt. skrællet
1 løg,
¼ l cremefraiche

Flåede tomater uden kerner blendes, passeres og piskes sammen med olie og smages til med krydderierne samt salt.
Suppen toppes med fin brunoise af skrællet agurk, løg og grøn peber, enten blandet eller separat samt en pæn klat cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her