Logo

Strudse-filét i estragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g strudse-filét
2 dl tør hvidvin
lidt olie
salt
peber
1 tsk estragon
2 tsk citronsaft
2 ½ dl piskefløde

Kødet marineres i 1 dl hvidvin i ½ time.
Tages op af marinaden, brunes godt i en gryde og drysses med salt og peber.
Tilsæt marinade, estragon og citronsaft.
Kødet simrer ved svag varme til centrum-temperaturen er 65ºC.
Kødet tages op og hviler i 15 min.
Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind.
Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens.
Smag til med salt og peber.
Serveres med pasta og grønsager, fx. gulerødder og broccoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her