Logo

Hvidløgsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 fed hvidløg
1 porre
400 g kartofler
1 bdt persille
1 rød peber
¾ kg tomater
½ l. hønsefond
2 dl tør hvidvin
2 spsk olivenolie
Tilbehør:
Daggammelt flûtes

Hvidløg pilles og hakkes fint. Tomater skoldes og flåes.
Skæres i terninger. Den hvide del af porren skæres i skiver.
Persille hakkes groft. Rød peber skæres i mindre terninger.
Hvidløgene svitses i olien uden at tage farve.
Porre, rød peber og persille svitses med.
Hvidvin og hønsefond tilsættes. Tomaterne tilsættes.
Det hele koger til grønsagerne er møre.
Smages til med salt og peber.
Jævnes lidt med Maizena og koges svagt i 10 min.
Flutes skæres i skiver og ristes i olivenolie tilsat vineddike og hvidløg.
Serveres i små suppekopper, rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her