15 fed hvidløg 
1 porre 
400 g  kartofler 
1 bdt  persille 
1 rød peber 
¾ kg  tomater 
½ l. hønsefond 
2 dl  tør hvidvin 
2 spsk  olivenolie 
Tilbehør: 
Daggammelt flûtes 
Hvidløg pilles og hakkes fint. Tomater skoldes og flåes. 
Skæres i terninger. Den hvide del af porren skæres i skiver. 
Persille hakkes groft. Rød peber skæres i mindre terninger. 
Hvidløgene svitses i olien uden at tage farve. 
Porre, rød peber og persille svitses med. 
Hvidvin og hønsefond tilsættes. Tomaterne tilsættes. 
Det hele  koger til grønsagerne er møre. 
Smages til med salt og peber. 
Jævnes lidt med Maizena og koges svagt i 10 min. 
Flutes skæres i skiver  og ristes i olivenolie tilsat vineddike og hvidløg.  
Serveres i små suppekopper, rygende varm.