Logo

Minestrone 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøntsagssuppe

2 spsk olivenolie
50 g bacon i terninger
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
2 porrer
200 g kartofler
300 g savoykål eller hvidkål
2 stilke blegselleri
1 courgette
1 dåse hvide bønner
300 g grønne bønner (evt. frosne)
300 g ærter (evt. frosne)
¾ dl hønsekødsbouillon
50 g ris til løse ris
salt og peber
persille
frisk basilikum
friskreven parmesanost

Steg baconterningerne langsomt i olie. Tilsæt løg, hvidløg og porrer i skiver. Lad det brune let.
Skær kartoflerne i terninger. Snit kålen i strimler. Skær sellerien i skiver. Flæk courgetten og skær den i skiver. Lad de hvide bønner dryppe af i en sigte. Kom det i gryden sammen med grønne bønner, ærter og bouillon. Lad det koge for svag varme under låg i 20 minutter.
Kog imens risene som løse ris. Kom dem i suppen. Smag til med salt og peber og drys med persille og klippede basilikumblade.

Serveres med reven parmesanost til at drysse over efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her