500-600 g  hakket oksekød 
En god klat ketchup 
Lidt soya 
Et godt drys All Round krydderi 
1-2 springløg eller 1 rødløg 
Salt og peber 
 
Spaghetti i den mængde man plejer at servere til 4 pers 
Tilberedninstid er ca. 10 -15 min. 
Sæt den ønskede mængde spaghetti over til kogning. 
Brun kødet på en pande (tilsæt fedtstof afhængig af kødets egen fedtprocent), tilsæt ketchup, soya, all round krydderi. 
Lad retten stege færdig, til det er sådan lidt brunt og sprødt. 
Inden retten serveres tilsættes forårsløg/løg i groft hakket tilstand, og steges med i maks 30 sekunder. Løgene skal være sprøde ved servering. 
  
Tips: Retten spises som alm. pasta med kødsauce, der er blot ingen sauce. Husk ketchup på bordet, samt en god revet ost. Tilbehør kan være salat og flûtes.