Logo

Lille ambrosiakage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
2 æg
120 g sukker
ca. 90 g hvedemel
½ tsk bagepulver
2 spsk appelsinsaft
1 spsk reven appelsinskal
Glasur:
3 dl flormelis
3 spsk vand
3-4 spsk finthakket syltet appelsinskal

Smelt fedtstoffet og lad det svale af.
Piskæg og sukker til en let og luftig masse, tilsæt appelsinsaft, appelsinskal samt det smeltede smør og rør hvedemel og bagepulveri med let hånd.
Bland dejen omhyggeligt og hæld den i en 1 liters springform smurt med fedtstof og dryssest med rasp.
Bag i ca. 35 minutter ved 175°C.
Prøv at stikke i kagen med en strikkepind for at se, om kagen er gennembagt, inden den tages ud.
Lad kagen stå et øjeblik i formen, før den løftes ud og stilles til afkøling.
Rør glasuren af flormelis og vand og fordel den ud over kagen.
Drys med syltet appelsinskal, inden glasuren er tør.
Det er en forholdsvis lille kage, så er man mange skal der nok bages af dobbelt portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her