500 g  hakket gedekød 
1 porre 
2 gulerødder 
75 g  hasselnødder 
smør olie eller margarine. 
salt, peber, timian 
2 ½ dl  cremefraiche 18% 
1 stort æg 
½ pk. butterdej. 
 
Kødet brunes i fedtstof og steges i ca. 5 min. 
De ituskårne porrer og gulerødder tilsættes og svitses med i ca. 3 min. 
Hasselnødder og cremefraiche tilsættes og røres godt i. 
Krydderier efter smag. 
Til sidst tages gryden af og ægget røres i. 
Stilles til afkøling. 
Butterdejen rulles ud til forholdsvis tynde plader og skæres i kvadrater på ca. 15 x 15 cm. 
Når kødblandingen er næsten kold, fyldes den på midten af disse 
dejstykker, og dejkanten pensles med lidt pisket æggehvide eller mælk. 
Dejen foldes over kødet, så der dannes en lille trekant. 
Kanter trykkes sammen med en gaffel, og der prikkes et par huller i dejen, så damp kan slippe ud. 
Stilles i en 175°C varm ovn i ca. 20 minutter.
  
Tips: Gedekød smager hen i retning af oksekød, det er virkelig noget der 
kan anbefales.