Logo

Mors Sukkerkringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mors Sukkerkringler

Småkager til kaffen hører med til den danske jul, jo flere jo bedre. Især er Sønderjylland berømt for de mange småkager, der bliver serveret på kaffebordet.

 

225 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
200 g smør
5 cl vand (½ dl)
1 tsk eddike

Pensling:
1 æg
50 g tesukker


Bland bagepulveret i hvedemelet og findel fedtstoffet deri.

Tilsæt vand og eddike og ælt dejen sammen.

Lad dejen hvile 1 time i køleskabet.
Rul den ud til en meget tynd plade på et melet bord.

Skær dejen i 10-12 cm lange strimler, ½ cm brede.

Form dem til små kringler og læg dem på bagepapir på bagepladen.

Pensl med æg, der er pisket med en gaffel, og strø tesukker på.
Bag ved 225°C i 5-6 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.179 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her