8 sildefileter 
6 skalotteløg 
200 g champignoner 
smør 
citron 
Urter: 
basilikum 
persille 
salt 
peber 
Løgene hakkes og brunes let, de skivede champignoner tilsættes og svitses, til væden er fordampet. 
Dryp med lidt citronsaft, og tilsæt 4-5 spsk hakkede urter, og smag til med salt og peber. 
4 stykker folie smøres, og 4 sildefileter lægges herpå med skindsiden mod folien. 
Svampeblandingen fordeles på fiskene, der dækkes med de resterende sild - denne gang med skindsiden op. 
Læg evt. en klat smør i hver pakke, og fold folien sammen. 
Pakkerne lægges i et fad og sættes i ovnen ved 190ºC, til silden er gennemkogt, ca. 20-30 minutter. 
Folien foldes ned omkring silden, og der gives pillekartofler, citronbåde og smeltet smør til. 
Foliepakkerne kan også tilberedes på grillen - fisken er færdig, når rygbenet let kan trækkes ud. 
Pas på at folde folien omhyggeligt, så væden ikke løber ud.