Logo

Hakkedrenge med rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert hakket oksekød
25 g smør
2 dl rødvin
½ tsk tørret rosmarin
½ l. Karolines sauce naturel

Form 4 hakkebøffer og steg dem i gyldent smør på en pande.
Drys dem med ½ tsk groft salt og frisk kværnet peber.
Tag dem og hold dem varme.
Kog panden af med rødvin og rosmarin.
Tilsæt sauce naturel og bring saucen i kog.
Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 8 min
Smag saucen til med salt og peber.

Tips: Er man til det lidt dyrere, kan man i stedet for hakket oksekød
anvende bøffer af oksemørbrad eller filet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her