Logo

Stjernekagen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
75 g sukker
½ dl næsten kogende vand
75 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver

Lage, der hældes over den delte kage:
65 g smør
½ dl mælk
1 tsk vaniljesukker

pynt:
violkugler eller lidt flormelis, der pudres over kagen

Hele æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps. Heri det varme vand samt hvedemel og bagepulver, der sigtes i. Blandes godt, hældes i en velsmurt 1 liters stjerneform eller tilsvarende form, fx. hjerteformen. Bager lidt under midten i ovnen ved 200 i 35 minutter.
Afsvaler lidt, tages ud af formen. Flækkes, lagen koger af smør, mælk og vaniljesukker, der kringles over den nederste bund. Den anden klappes let til, pyntes med kugler, sigtet flormelis eller hakkede mandler. kagen er fin at fryse, herlig som dessert med is eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her