Logo

Marsalasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 finthakket skalotteløg
2-3 salvieblade
1 dl Marsala
¼ l. kalvefond (fra glas)
salt
peber

De finthakkede skalotteløg, samt salvieblade ne tilsættes stegeskyen. ⅔ af marsala tilsættes og koges op. Tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Tilføj den resterende del Marsala og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her