Logo

Fransk Linsegryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g kød (stegeben, bov eller kylling)
1 kg gulerødder
1 kg løg
500 g grønne linser
evt. lidt selleri
6 laurbærblade
karry, salt og peber 

Linserne skylles grundigt og renses for urenheder.
Løgene deles i kvarte, gulerødderne skæres i skiver, selleri skæres i store tern.
Det hele kommes i en stor gryde sammen med vand der akkurat dækker det hele.
Laurbær tilsættes og de øvrige krydderier tilsættes efter smag.
Retten koges i 1-1 ½ time.
Kødet tages op og fedt og ben fraskæres.
Kødet opdeles i mindre stykker, der lægges tilbage i gryden.
Retten er nu klar til servering.
Mere smag opnåes hvis den laves dagen før anvendelse (opbevares i køleskab), og blot opvarmes.
Retten serveres i dybe tallerkener evt. ledsaget af lune flûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her