Logo

Kanelsnegle på cremebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g margarine
2 dl mælk
100 g gær (2 pk)
2 æg
1 tsk salt
2 spsk sukker
600 g hvedemel
 
Remonce:
150 g margarine
150 g brun farin
1 tsk kanel
 
Creme:
2 æggeblommer
4 spsk sukker
4 dl mælk
2 spsk hvedemel
2 tsk vaniljesukker
 
Smelt margarine og afkøl den.
Imens lunes mælken, og gæret udrørers heri.
Herefter æltes alle ingredienserne godt sammen, og sættes til hævning til dobbelt størrelse i ca. 15 min.
⅓ af dejen rulles ud, så den måler ca. 30x20 cm., passende til bunden af en lille bradepande.
Pladen skal være ca. 1 cm tyk.
Lægges over i bradepanden.
Ingredienserne til remonce røres sammen ved lav varme i en gryde.
Afkøl den let, og smør ca. 4 spsk af remoncen ud på hele fladen i
bradepanden.
Det skal bare være et tyndt lag.
Cremen koges op i en gryde, og koges et par minutter under kraftig
piskning, for at få en fyldig konsistens.
Bredes ud på dej -og remoncefladen i bradepanden.
Den resterende dej rulles ud (ca. 60x20), og den resterende remonce
smøres ud på hele fladen i et jævnt tyndt lag.
Rul dejen fra den smalle side, og skær rullen ud i 12 lige store stykker.
De 12 snegle lægges oven på cremen i bradepanden, og stilles til hævning i 30 min.
Pensles med æg og bages på midterste ovnrille ved 220ºC ca. 15 min.
Efter afkøling pyntes kagen med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her